Crèdits

Què llegeixes és una producció de la Institució de les Lletres Catalanes del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Dins del Pla de Foment per la Lectura del Departament de Cultura, la Institució de les Lletres Catalanes desenvolupa el portal Què llegeixes. I ho fa amb la col·laboració del Departament d’Educació i la Subdirecció General de Biblioteques.

Aquest fòrum sobre llibres neix després de l’èxit del “Què llegeixes? Connecta’t als llibres!” creat l’any 2005, i després de l’interès dels participants del primer QL? a eixamplar les eines del primer portal i crear un espai de trobada i comunicació entre lectors.

Oriol Comas i Carlota Torrents van definir el projecte i el desenvolupament.

Carlota Torrents va ser la responsable i administradora del fòrum fins al juny de 2013. La programació i el disseny són a càrrec de Can Antaviana amb en Carles Briansó al capdavant. La dinamització la porten diverses persones: la Gisela Herranz, la Raquel Loscos i l'Ester F. Matalí, que porten el dia a dia del fòrum, i Noemí Martínez que desenvolupa les tasques de coordinació des de la ILC. Per aquí han passat també la Teresa Sanz (primera moderadora), la Mercè Maresma (a la biblioteca), la Montse Calopa i l'Anna Tamayo.

Iniciativa de:
Institució de les Lletres Catalanes
Col·labora:
Vilaweb Tv3 Catalunya Radio
Generalitat de Catalunya 100% lectors

Pla Nacional de Lectura 2012-2016

© 2018 Generalitat de Catalunya, tots els drets reservats.

Segueix-nos a:
Facebook Twitter Flickr