Més llibresBiblioteca QL

Motí al Bounty
Motí al Bounty

Boyne, John

una esplèndida novel·la d'aventures emmarcada en la tradició més noble i entranyable del gènere. Trepidant, vital, commovedora i emocionant, Motí al Bounty narra les aventures i desventures de John Jacob Turnstile, un jove orfe de 14 anys que sobreviu a base d'esgarrapar les butxaques dels altres i buscar-se seriosos problemes amb la llei. Quan és a punt d'entrar a la presó, però, una oferta temptadora i arriscada el desvia: el criat del capità d'un vaixell que és a punt de salpar en una missió molt important no podrà viatjar. Així serà com Turnstile, un encantador i desvergonyit antiheroi amb el cor d'or i la paraula àgil, s'embarcarà al Bounty cap a unes terres llunyanes i un futur incert. Basada en una història real i en una interpretació nova, fresca i original, Motí al Bounty és una de les novel·les més delicioses dels últims anys.

Si detectes algun error o coneixes alguna nova traducció, sisplau fes-nos-ho saber aquí.

Data actualització fitxa 26-07-2012

Ressenya escrita per
vallenca
Valoració: 6,79 (17 vots)
Gènere: Novel·la
Drama, Històrica, Romàntica, De viatge
Al prestatge de 6 quellegistes
L'han llegit 12 quellegistes
El vol llegir 1 quellegista

Fes-ho córrer

Pots llegir i escriure sobre aquest llibre i/o l'autor en els fils de discussió següents:

7 membres de Què llegeixes diuen d'aquest llibre:

 • Un autor que he conegut recentment, i que m'ha sorprès una vegada més. M'agrada l'enfoc diferent de les seves històries i la qualitat de la seva escriptura.

  (Panzón)

  Valoració: Si0 No0

 • Una bona història pels amants del gènere on l'autor potser no ens arriba a fer assaborir la salabror de l'alta mar, però si que ens fa estar pendents de què passarà dues línies més enllà.

  (bownty)

  Valoració: Si0 No0

 • Un bon llibre amb una bona història i una millor ambientació. Un cop llegit et fa venir ganes de fer-te a la mar. Totalment recomanable als amants i als no tant amants de les aventures de la mar.

  Valoració: Si0 No0

 • Un abona novel·la d'aventures ben entretinguda i ben trobada. I també la confirmació de que una vida millor és possible quan et donen confiança i responsabilitats

  (viu i llegeix)

  Valoració: Si0 No0

 • Semblava que després del "noi del pijama" no podria tornar a commoure igual, però aquesta sofrida novel·la commou tant o més que l'altra. Recomano amb força la seua lectura. Un clàssic per a descobrir

  (vjestruch)

  Valoració: Si0 No0

 • Em va costar decidir-me a llegir-ho perquè el tema en principi no m'interessava gaire. L'autor fa que et posis a la història i el disfrutis des del primer moment. Us el recomano!

  (bkt)

  Valoració: Si0 No0

 • Jo el vaig llegir després de la trilogia de Millenium. Em va anar molt bé per descarregar tensions viscudes, el vaig trobar molt amè i ben escrit.

  (Anaïs)

  Valoració: Si0 No0

Mes llibres

Iniciativa de:
Institució de les Lletres Catalanes
Col·labora:
Vilaweb Tv3 Catalunya Radio
Generalitat de Catalunya 100% lectors

Pla Nacional de Lectura 2012-2016

© 2018 Generalitat de Catalunya, tots els drets reservats.

Segueix-nos a:
Facebook Twitter Flickr