Més llibresBiblioteca QL

La seducció americana
La seducció americana

Caminals, Roser

“Quan els fundadors de la nació van signar la Declaració d’Independència, una dona va preguntar a Benjamin Franklin: Serà monarquia o república? Franklin contestà: República, si la sabem cuidar. Reverbera un eco d’aquestes paraules a la frase que una amiga meva va dir recentment: Teniu un país molt xulo, no permeteu que l’espatllin. En aquests moments, el poble sembla disposat a cuidar la república i a no permetre que l’espatllin. Si Amèrica ha donat el vot de confiança a Barack Obama, potser ha arribat l’hora de donar-li el vot de confiança a Amèrica.”

Des del coneixement profund que dona la convivència diària, Roser Caminals ens ofereix una visió realista, íntima i sincera de la societat nord-americana actual. Lluny d’un feixuc i canònic llibre d’assaig, La seducció americana es pot llegir com un recull d’impressions viscudes, un relat d’escenes quotidianes americanes, centrat en la gent, les persones: com viuen, com afronten el dia a dia... Un llibre interessantíssim, entretingut i molt ben escrit, per entendre, criticar i admirar els Estats Units.

Si detectes algun error o coneixes alguna nova traducció, sisplau fes-nos-ho saber aquí.

Data actualització fitxa 27-07-2012

Ressenya escrita per
Rosor
Valoració: 7,5 (12 vots)
Gènere: Assaig
Divulgatiu
Al prestatge de 5 quellegistes
L'han llegit 6 quellegistes
El volen llegir 7 quellegistes

Fes-ho córrer

Pots llegir i escriure sobre aquest llibre i/o l'autor en els fils de discussió següents:

4 membres de Què llegeixes diuen d'aquest llibre:

 • Un anecdotari humoristic de l'America profunda que mai no veu el turista. Una narrativa hipnotitzant. Llegiu-ne les ressenyes de El Punt i Avui!

  (Rosor)

  Valoració: Si3 No0

 • Una autobigrafia de l'autora en determinat moment de la seva nova vida als EE.UU. Ben escrita amb un punt d'ironia i un punt d'humor. Enbgaxa des de el prinicipi com totes les novel-les de la Caminals

  (PAPI)

  Valoració: Si3 No0

 • Em vaig divertir molt llegin aquest llibre, i vaig coneixer moltes coses dels E,U.sense veri estat.La Roser com sempre sap atraure el lector.TRACS

  (TRACS)

  Valoració: Si3 No0

 • Un llibre peculiar, la visió d'Estats Units amb ulls europeus.

  (Podium)

  Valoració: Si0 No0

Mes llibres

Iniciativa de:
Institució de les Lletres Catalanes
Col·labora:
Vilaweb Tv3 Catalunya Radio
Generalitat de Catalunya 100% lectors

Pla Nacional de Lectura 2012-2016

© 2018 Generalitat de Catalunya, tots els drets reservats.

Segueix-nos a:
Facebook Twitter Flickr