Més llibresBiblioteca QL

Una llaminadura
Una llaminadura

Barbery, Muriel

Ens trobem al mateix bloc de pisos del número 7 de la rue Grenelle de l'elegància de l'eriçó, custodiat per la portera Renée. El veí del quart, monsieur Arhens, el crític gastronòmic més important del món, s'esta morint a la seva habitació, i un únic pensament el té capficat: "Moriré, i no aconsegueixo recordar aquell sabor que em tenallava el cor".
En les poques hores que li queden de vida, monsieur Arhens viatjarà a través dels sentits a la recerca d'aquell únic sabor oblidat que encarna la veritat primera i última i l'essència dels plaers més purs, aquells que conformen la bellesa autèntica de les petites coses: el perfum de les sardines a la brasa que cuinava el seu aví, les olors de les platges, els horts i els jardins, les cassoles de la seva infantesa, els primers licors...
Amb el seu estil ric i precís i una sensibilitat tendra i plena d'humor, Muriel Barbery esbossa el retrat d'un home i el balanç de tota una vida plena de llums i ombres, i aconsegueix excitar fins al límit les nostres papil·les gustatives. Una llaminadura per al nostre paladar de lector que cal que assaborim des de la primera pàgina.

Si detectes algun error o coneixes alguna nova traducció, sisplau fes-nos-ho saber aquí.

Data actualització fitxa 06-08-2012

Ressenya escrita per
QL
Valoració: 6 (5 vots)
Gènere: Novel·la
L'han llegit 3 quellegistes
El volen llegir 2 quellegistes

Fes-ho córrer

Pots llegir i escriure sobre aquest llibre i/o l'autor en els fils de discussió següents:

Mes llibres

Iniciativa de:
Institució de les Lletres Catalanes
Col·labora:
Vilaweb Tv3 Catalunya Radio
Generalitat de Catalunya 100% lectors

Pla Nacional de Lectura 2012-2016

© 2018 Generalitat de Catalunya, tots els drets reservats.

Segueix-nos a:
Facebook Twitter Flickr