Més NotíciesNotícies

Divendres, 22 d'agost de 2014

Escalfant motors!

Escalfem motors pel nou curs que començarem aviat!

Benvolguts,

S'acosta el setembre i aviat estarem al 100%! Durant la tardor us proposarem algunes activitats que esperem que us agradin. Mentrestant, per anar escalfant motors, us presentem la ruta literària que efectuarem en el marc de la Setmana del Llibre en Català.

Aquí en teniu tots els detalls:

Ruta el Born Literari:

Passeig literari per les presències tangibles i intangibles d'autors, personatges i obres que omplen l'espai històric del Born, del barri de Ribera i de la Ciutadella.

De Santiago Rusiñol a Jordi Puntí, passant per Narcís Oller, Josep M. de Sagarra, Josep Pla, Salvat-Papasseit, Salvador Espriu, Joan Brossa, Montserrat Roig i altres. I de la mà de l'especialista Maria Nunes, catedràtica de llengua i literatura catalanes.

Hora: 17:14h

Lloc de trobada i de final de ruta: Al final del Passeig del Born/carrer del Comerç, davant del Born Centre Cultural (antic mercat del Born).

Durada aproximada dues hores.  

Inscripcions: Les places són limitades. Apunteu-vos enviant-nos un correu a gestio.quellegeixes@gmail.com o bé deixant un comentari en el fil que trobareu en aquest enllaç.


Places limitades. Les places s’atorguen per rigorós ordre d’inscripció. En cas de pluja es cancel·larà la ruta i es proposarà una data alternativa.

Recordeu que encara sou a temps d'ensenyar-nos la vostra lectura d'estiu al mur "De vacances amb el meu llibre" i que tenim nou llibre de la setmana i nova casa del mes! dedicada a Narcís Oller.

Fes-ho córrer

Més notícies

Iniciativa de:
Institució de les Lletres Catalanes
Col·labora:
Vilaweb Tv3 Catalunya Radio
Generalitat de Catalunya 100% lectors

Pla Nacional de Lectura 2012-2016

© 2018 Generalitat de Catalunya, tots els drets reservats.

Segueix-nos a:
Facebook Twitter Flickr