Més NotíciesNotícies

Dimecres, 5 de novembre de 2014

Avança el novembre

El mes de novembre avança i ens anem acostant a l'hivern... però el fred no ens atura!

Quellegistes,

A banda de les fires que s'estan celebrant tots aquests dies, de les quals us parlàvem en la notícia anterior, al QL estem duent a terme tot un seguit d'activitats que us poden interessar.

Els grans estem llegint un clàssic del segle XV, en català actual, amb els Amics dels Clàssics (Barcino) i amb la moderació d'Oriol Izquierdo. Es tracta de La disputa de l'ase, un llibret deliciós en què el mateix autor, Fra Anselm Turmeda, discuteix amb un ase sobre la superioritat dels homes. No us perdeu els comentaris dels lectors i les introduccions del moderador.

També tenim nova casa del mes, dedicada a Maria Àngels Anglada - Carles Fages de Climent. Com sabeu, amb la casa del mes tenim l'oportunitat de conéixer l'obra i la vida dels nostres autors i a sobre podem guanyar premis com rutes literàries, llibres... tot plegat amb la col·laboració d'Espais Escrits.

El sector jove per la seva banda està immers en "la por", aprofitant que el mes de novembre és el mes dels difunts. Per això tenen propostes tan interessants com les que podreu veure en aquest enllaç.

Per acabar, no ens podem oblidar dels més petits que, com els seus "germans grans", estan buscant llibres de por i fabricant monstres! Teniu aquí tots els detalls.

Animeu els joves i petits de la casa que teniu a la vora a què entrin a tafanejar!

Ah, i és clar, cada fòrum ja té a punt el seu llibre de la setmana amb què els lectors podeu guanyar llibres i més llibres!

Fes-ho córrer

Més notícies

Iniciativa de:
Institució de les Lletres Catalanes
Col·labora:
Vilaweb Tv3 Catalunya Radio
Generalitat de Catalunya 100% lectors

Pla Nacional de Lectura 2012-2016

© 2018 Generalitat de Catalunya, tots els drets reservats.

Segueix-nos a:
Facebook Twitter Flickr